Tarinamme

Mistä kumpuaa maailman onnellisimman kansan hyvinvointi ja onnellisuus? Me uskomme sen tulevan puhtaasta ja ainutlaatuisesta luonnostamme sekä karjalaisesta mielenlaadusta! Meillä on molemmista henkilökohtainen kokemus sekä asiakkailta saamamme palautteen kautta, että omista luontokokemuksissamme. Karjalaisuudessa on paljon samaa, kuin ratkaisusuuntautuneessa ajattelussa, joka myös ohjaa toimintaamme. Ilo pintaan, vaik syvän märkänis!

Katse suunnataan eteenpäin.

Menneisyys nähdään voimavarana.

Huomio kiinnitetään siihen, mikä hyvin ja kaunista.

Me tuomme tätä ajattelua ja monimuotoisen luontomme osaksi LuontoHemmottelua tukemaan Sinun hyvinvointiasi. Unohtamatta karjalaista vieraanvaraisuutta ja herkkuja. Kaikessa toiminnassamme hyödynnämme paikallista osaamista, lähiruokaa ja luonnon antimia.

Haluamme myös vaalia herkän luontomme säilymistä tuleville matkaajille. Hyädynnämme kierrätysmateriaaleja ja mahdollisuuksien mukaan valitsemme materiaalit luonnontuotteista ja paikallisesti tuotettuina.

Toimimme kolmen kunnan- Rautjärven, Ruokolahden ja Parikkalan alueella- Etelä- Karjalassa.

Luontomme on moninaista: meillä on järviä, jokia, metsiä, kukkuloita, soita ja erikoisia sekä historiallisia luontokohteita.Näihin haluamme teidät johdattaa!

Osa palveluistamme ovat vietävissä myös Etelä- Karjalan rajojen ulkopuolelle.

Kysy lisää!  Yhteystiedot